Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 42 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 42 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Lucifer doosjes

>Bedrukte luciferdoosjes hebben iets nostalgisch en doen denken aan warmte, gezelligheid, familie en vrienden. Luciferdoosjes zijn onmisbaar. De vierkante doosjes hebben een handig uitschuifbaar laatje. Luciferdoosjes met uw eigen logo of bedrijfsnaam zijn originele en geliefde weggevers op evenementen. Daarnaast worden de luciferdoosjes graag mee naar huis genomen tijdens een beurs of congres, bij een bezoek aan een bar, na een hotelovernachting of als leuk aandenken bij een bruiloft of een andere gelegenheid. Uw reclameboodschap of logo zullen niet alleen opvallen bij het uitdelen, maar ook tijdens het gebruik. Hierdoor kunt u op een voordelige manier een grotere naamsbekendheid opbouwen. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan luciferdoosjes in verschillende maten. Hierdoor zit er altijd wel iets geschikts voor u tussen!

Meer lezen >

Lucifer doosjes bedrukken

Alle luciferdoosjes uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Verder kunt u de samenstelling van de lucifer zelf bepalen. Zo kunt u de kleur van de kop van de lucifer en van de lucifer zelf kiezen. Gepersonaliseerde luciferdoosjes zijn niet alleen relatief goedkope giveaways, maar zijn ook nog eens duurzaam. De doosjes zijn gemaakt van karton en de lucifers van hout. Dit zijn beide recyclebare en hernieuwbare materialen, doordat bomen opnieuw groeien en dus altijd beschikbaar zijn.

Meer lezen >

Lucifer doosjes met logo

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel alle luciferdoosjes met bedrukking bestellen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. Als u benieuwd bent naar het eindresultaat, kunt u een gratis en vrijblijvende digitale proefdruk aanvragen.

Meer lezen >

Meer lezen >