Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 9 van 9 resultaten

1 - 9 van 9 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Lucifer cilinders

Bedrukte lucifer cilinders zijn onmisbaar. Lucifers hebben iets nostalgisch en doen denken aan warmte, gezelligheid, familie en vrienden. De lucifers zitten in een doosje in de vorm van een cilinder. Lucifers met uw eigen logo of bedrijfsnaam zijn originele en geliefde weggevers op evenementen. Uw logo of reclameboodschap zullen opvallen bij zowel het uitdelen als bij het gebruik. Op deze manier kunt u dus erg voordelig een grotere naamsbekendheid opbouwen. Premiumwereld biedt u een ruim assortiment aan lucifer cilinders in verschillende maten. Hierdoor zit er voor iedereen wel wat geschikts tussen!

Meer lezen >

Lucifer cilinders bedrukken

De lucifer cilinders uit ons assortiment kunnen allemaal voorzien worden van een mooie bedrukking. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De basis kleur van het karton is wit. Voor de opdruk heeft u de keuze uit één tot vier kleuren. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de samenstelling van de lucifer zelf te kiezen. De lucifers kunnen besteld worden in wel 7 verschillende kleuren en de lucifer kopjes zelfs in maar liefst 16 kleuren. Het personaliseren van lucifer cilinders heeft een aantal voordelen. Ten eerste is het een relatief goedkope manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Daarnaast zijn de lucifer cilinders ook nog eens duurzaam. Dit komt doordat de cilinders zijn gemaakt van karton en de lucifers van hout.

Meer lezen >

Lucifer cilinders met logo

Makkelijk en snel lucifer cilinders bestellen met logo doet u bij Premiumwereld! De zoektocht naar de perfecte lucifers voor u start bij ons op de website. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon. U kunt een gratis en vrijblijvende digitale proefdruk aanvragen als u benieuwd bent naar het eindresultaat.

Meer lezen >

Meer lezen >