Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 95 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte lucifers

Bedrukte lucifers zullen altijd het ultieme relatiegeschenk blijven. Luciferdoosjes hebben iets nostalgisch en doen denken aan warmte, gezelligheid, familie en vrienden. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan lucifers. Zo vindt u bij ons luciferdoosjes, maar ook lucifercilinders of lucifer mapjes. Lucifers worden veel meer gebruikt dan u denkt. Dit maakt het een uniek geschenk om aan al uw klanten te geven.

Meer lezen >

Lucifers met logo

Lucifers met logo zijn originele en geliefde weggevers voor op beurzen en evenementen. Lucifers zijn namelijk onmisbaar. Uw logo of reclameboodschap zal niet alleen opvallen bij alle ontvangers bij het uitdelen, maar ook tijdens het gebruik. Hierdoor kunt u op een voordelige manier een grotere naamsbekendheid opbouwen. Het bedrukken van de lucifers is al mogelijk vanaf 500 stuks!

Meer lezen >

Lucifers bedrukken

Alle lucifers uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met één tot vier kleuren. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. Ook kunt u de kleur van de kop van de lucifer en de kleur van de lucifer zelf kiezen. Op deze manier kunt u de lucifers geheel samenstellen naar uw eigen wensen of huisstijl van het bedrijf. U krijgt van ons gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk ter goedkeuring.

Meer lezen >