Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Lanyard met Fles opener

De Lanyard met flesopener is een ideaal geschenk voor uw evenement, beurs of festival. Deze lanyards met flesopener komen altijd van pas! Voor de bevestiging van de naambadges kunt u de haak van de lanyard gebruiken en voor het openen van onder andere flesjes en blikjes kunt u de opener gebruiken. U kunt de lanyard ook gebruiken voor de bevestiging van sleutel of een mobiele telefoon. Ook zijn lanyards erg handig bij het gebruik van toegangspassen. Aan de karabijnhaak kan namelijk eenvoudig een badge gehangen worden. De duo functie van de lanyard opener is dus ideaal. U hoeft geen aansteker of een krat meer te gebruiken om flesjes te openen, u heeft uw opener immers altijd bij de hand.

Meer lezen >

Lanyard met Fles opener bedrukken

De bedrukte lanyard flesopener zijn een kleurrijke eyecatcher voor uw bedrijf. We kunnen deze lanyards maken in polyester (Licht geribbeld oppervlak) en door middel van sublimatie druk (Glad en zachter oppervlak). Dat is ideaal voor onder andere foto’s en kleurrijke bedrukkingen. We kunnen de lanyards bedrukken in 1 kleur tot full color aan twee zijden.

Meer lezen >

Lanyard met Fles opener met logo

Op onze website Premiumwereld  bestelt u snel en gemakkelijk deze flesopener lanyard. Deze lanyards kunnen binnen 10 werkdagen geheel custom made gemaakt worden.
De meest voorkomende breedtes zijn: 15 mm, 20 mm en 25 mm. Naast een opener kunt u ook kiezen voor een veiligheidssluiting. Deze sluiting sprint los zodra er spanning op de lanyard komt te staan. Graag maken we geheel vrijblijvend een digitaal voorstel voor u, u kunt dat zien hoe de lanyard met flesopener eruit komt te zien. Mocht u nog vragen hebben? Dan kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via de chat, telefoon of per mail.

Meer lezen >

Meer lezen >