Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 12 resultaten

1 - 12 van 12 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Eco lanyards

Bent u opzoek naar eco lanyards? Dan bent u bij Premiumwereld zeker aan het goede adres! De eco lanyards zijn gemaakt van een duurzaam materiaal, waardoor de eco lanyards beter zijn voor het milieu. Premiumwereld heeft een ruim assortiment aan lanyards. Wij hebben de lanyards ingedeeld in verschillende categorieën, waardoor de website voor u een stuk overzichtelijker is. Neem zeker een kijkje op onze website voor ons gehele assortiment!

Meer lezen >

Eco lanyards bedrukken

Bij Premiumwereld heeft u de mogelijkheid om de eco lanyards met opdruk te bestellen. Zo kunt u de eco lanyards laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens, zoals uw logo of bedrijfsnaam. Hierdoor kunt u de lanyards gebruiken als promotiemiddel voor uw bedrijf of om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. De bedrukte eco lanyards kunt u uitdelen op grote evenementen of opendagen. Doordat veel mensen de bedrukte lanyards in handen krijgen, komt uw bedrijfsnaam bij veel mensen terecht. Dit is een goede manier om uw naamsbekendheid te vergroten. De bedrukte lanyards zijn ook geschikt om een naamkaartje aan te hangen. Deze kunt u dan aan uw werknemers geven zodat mensen, bijvoorbeeld op een evenement, weten hoe uw werknemers heten en voor welk bedrijf ze werken. De bedrukte eco lanyards zijn dus een goed promotiemiddel! Bij Premiumwereld kunt u de eco lanyards natuurlijk ook zonder bedrukking bestellen.

Meer lezen >

Eco lanyards met logo

Bedrukte eco lanyards bestelt u makkelijk en snel bij Premiumwereld! Ook bieden wij u de eco lanyards aan voor een scherpe prijs. U kunt op onze site een digitaal voorstel aanvragen. Op deze manier krijgt u het eindresultaat al te zien, voordat u een bestelling heeft geplaatst. U kunt dan beslissen of u hiermee tevreden bent of niet, voordat het productieproces van start gaat. Pas als u tevreden bent, zal het productieproces van start gaan. Ook kunt u een offerte aanvragen. Deze beide opties zijn gratis en vrijblijvend. U hoeft zich geen zorgen te maken om de levering, want deze is bij Premiumwereld altijd snel! Het maakt hierbij niet uit of uw bestelling van een groot of klein formaat is. Twijfel niet om contact op te nemen met onze medewerkers als u nog vragen heeft. Zij helpen u graag verder met al uw vragen!

Meer lezen >

Meer lezen >