Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 17 van 17 resultaten

1 - 17 van 17 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Veiligheidslaarzen

Veiligheidslaarzen zijn werklaarzen die voldoen aan bepaalde veiligheidsmaatregelen. Om te zien aan welke veiligheidsmaatregelen een paar werklaarzen precies voldoet, zijn er wettelijke veiligheidsnormeringen vastgesteld. Deze normeringen maken het voor u mogelijk om te kijken aan welke beschermende eigenschappen de veiligheidslaarzen precies voldoen. De veiligheidsnormeringen worden aangegeven met een S, die staat voor ‘safety’. De meeste veiligheidslaarzen uit ons assortiment zijn S3 of S5 veiligheidslaarzen. De meeste S3 werklaarzen zijn gemaakt van leer en zijn volledig vuilafstotend en waterdicht. Verder zijn de S3 veiligheidslaarzen antistatisch, hebben ze een schokabsorberende hak, een gesloten hiel en een beschermende neus. Ook beschikken deze laarzen over een kunststof of stalen tussenzool die perforatie tegenhoudt bij een belasting van 1100 Newton. De S5 veiligheidslaarzen zijn gemaakt van rubber of polymeer en beschikken over een beschermende neus en een perforatiebestendige tussenzool van staal of kunststof. Deze laarzen zijn waterdicht, oliebestendig, chemisch resistent en de laarzen beschikken over schokdemping.

Meer lezen >

Veiligheidslaarzen online bestellen

De veiligheidslaarzen kunnen eenvoudig en snel bij ons besteld worden. Het is mogelijk om de laarzen zowel bedrukt als onbedrukt al te bestellen vanaf één stuk. U vindt bij ons een breed assortiment aan veiligheidslaarzen. De S3 en S5 veiligheidslaarzen zijn hele stevige en veilige werklaarzen die de voeten van uw werknemers gegarandeerd beschermen tegen vallende voorwerpen, stoten en het doordringen van water of iets scherps. De laarzen kunnen besteld worden in een brede maatvoering, namelijk van schoenmaat 36 tot en met 49. Twijfel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Veiligheidslaarzen bedrukken

De meeste veiligheidslaarzen uit ons assortiment kunnen gepersonaliseerd worden door deze te laten bedrukken. Deze bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. U kunt voor de bedrukking kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Veiligheidslaarzen met uw logo zijn erg originele relatiegeschenken voor uw personeel of andere relaties. Uw bedrijfslogo wordt bovendien vaak gezien en dat is erg gunstig voor de naamsbekendheid van uw bedrijf. De veiligheidslaarzen hebben als grote voordeel ten opzichte van veiligheidsschoenen dat bij de meeste laarzen geen veters vastgestrikt hoeven te worden. Bent u benieuwd naar hoe de veiligheidslaarzen eruit zullen komen te zien met uw gewenste bedrukking? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >