Dit zeggen onze klanten

Regenlaarzen

Regenlaarzen zijn ideaal voor als het regent of heeft geregend. Met regenlaarzen blijven uw voeten droog, zelfs in de diepste plassen, doordat de regenlaarzen waterdicht en chemisch resistent zijn. Bij ons vindt u een breed assortiment aan regenlaarzen. We hebben regenlaarzen voor dames en heren, maar ook specifiek voor kinderen. Onze laarzen hebben een fijn voetbed en zijn gemaakt van stevige kwaliteitsmaterialen. Hierdoor zitten de regenlaarzen erg lekker. Dit maakt de regenlaarzen geschikt om dagelijks te dragen. Bij de regenlaarzen is het van belang dat u de juiste schoenmaat kiest. Wanneer uw laarzen aan de kleine kant zijn, krijgt u koude voeten en passen er geen dikke sokken in. Te grote laarzen zijn daarnaast ook niet handig, want dan kunt u uw laarzen verliezen.

Meer lezen >

Regenlaarzen online bestellen

Alle regenlaarzen kunnen makkelijk en snel bij ons online besteld worden. De regenlaarzen kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één paar. U vindt bij ons regenlaarzen van het bekende merk Dunlop. Hierdoor weet u zeker dat u regenlaarzen van kwaliteit in huis haalt en dat u geen natte voeten zult krijgen. De regenlaarzen kunnen besteld worden in verschillende kleuren en modellen. Zo vindt u bij ons knielaarzen, maar ook sportlaarzen en kuitlaarzen. Daarnaast zijn de regenlaarzen beschikbaar in een brede maatvoering. Hierdoor zal er altijd een geschikt paar regenlaarzen voor u tussen zitten. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Regenlaarzen bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de regenlaarzen te laten bedrukken. Deze bedrukking kan bestaan uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. De regenlaarzen met bedrukking zijn geschikt voor vele buitenactiviteiten. Zo zijn ze geschikt om mee in de tuin te werken, om te klussen of tijdens het autowassen. Wanneer u binnenkort een outdoor evenement of personeelsfeest met buitenactiviteiten organiseert, zullen de regenlaarzen met logo ook zeker goed van pas komen. Uw logo zal bovendien door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Benieuwd naar hoe de regenlaarzen eruit zullen komen te zien met uw gewenste bedrukking? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >