Dit zeggen onze klanten

Gevoerde laarzen

De gevoerde laarzen zijn werklaarzen die ook comfortabel zijn in koude werkomstandigheden. Deze gevoerde laarzen zijn super comfortabel door de optimale pasvorm, waardoor het draagcomfort te allen tijde gewaarborgd blijft. De zolen van de laarzen beschikken over een speciaal profiel, wat zorgt voor extra tractie en grip. De laarzen zijn waterdicht, chemisch resistent en sommige laarzen zijn zelfs thermisch geïsoleerd tot -15°C. Bij ons vindt u een breed assortiment aan gevoerde laarzen. De gevoerde laarzen zijn er in verschillende materialen, waaronder leer en kunststof. Leer is geschikt voor het werken in natte of vochtige omstandigheden, maar leer is wel erg onderhoudsgevoelig. Kunststof laarzen zijn geschikt voor het werken in natte omgevingen en bij het werken met chemicaliën die door leer heen kunnen dringen. De kunststof laarzen zijn echter wel gevoelig voor hitte en bieden een slechtere isolatie tegen kou.

Meer lezen >

Gevoerde laarzen online bestellen

De gevoerde laarzen kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. Het is mogelijk om de gevoerde laarzen zowel bedrukt als onbedrukt al te bestellen vanaf één paar. Naast laarzen voor dames en heren, vindt u bij ons ook gevoerde laarzen voor kinderen. De ruime maatvoering van de laarzen zorgt ervoor dat er voor iedereen een geschikte maat beschikbaar is. De gevoerde laarzen kunnen namelijk besteld worden in de schoenmaten 24 tot en met 49. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Gevoerde laarzen bedrukken

De meeste gevoerde laarzen uit ons assortiment kunnen gepersonaliseerd worden door deze te laten bedrukken. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Wanneer u ervoor kiest om de gevoerde laarzen te bedrukken, lopen uw medewerkers er herkenbaar bij. Uw medewerkers zullen professionaliteit en uniformiteit uitstralen. Ook zal uw logo door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Bent u benieuwd naar hoe uw gewenste bedrukking eruit zal komen te zien op de gevoerde laarzen? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >