Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Food laarzen

Food laarzen zijn ideaal voor u als u werkzaam bent in de voedselindustrie. In de voedselindustrie zijn speciale veiligheidsschoenen of beroepsschoenen vaak een vereiste. De food laarzen zijn gemaakt van een combinatie van materialen, wat zorgt voor een thermo-isolerende werking voor temperaturen tot -20°C. Hierdoor zijn de food laarzen erg geschikt voor werk in bijvoorbeeld een koelcel of een vriescel. De food laarzen voldoen aan strenge eisen. Zo zijn de laarzen slipbestendig, schokabsorberend, waterdicht en oliebestendig. Bovendien zijn de laarzen licht van gewicht. Dit maakt het erg comfortabel om uw werkzaamheden te verrichten met de laarzen. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan food laarzen in vele maten en verschillende pasvormen. Hierdoor zijn de laarzen geschikt voor zowel dames als heren.

Meer lezen >

Food laarzen online bestellen

De food laarzen kunnen makkelijk en snel bij ons online besteld worden. Het is mogelijk om de laarzen zowel bedrukt als onbedrukt al te bestellen vanaf één stuk. De food laarzen zijn gericht op de veiligheid en bescherming van degenen die de laarzen dragen. De laarzen voldoen aan alle internationale normen. Ook is er bij het ontwerpen van de laarzen gelet op voldoende ondersteuning, klimaatbeheersing en pasvorm. Dit zorgt ervoor dat de dragen geen last krijgt van pijn aan de voeten of knieën. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Food laarzen bedrukken

Alle food laarzen kunnen nog specialer gemaakt worden door deze te laten bedrukken. U kunt de laarzen laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een zelf gekozen tekst. In ons assortiment vindt u food laarzen van het merk Dunlop. Dunlop is een wereldleider als het gaat om beschermende en waterdichte laarzen. Hierdoor weet u zeker wat u food laarzen van kwaliteit in huis haalt. Wanneer u ervoor kiest om de food laarzen te laten bedrukken, zal uw logo door veel mensen gezien worden en zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen. Benieuwd naar hoe de food laarzen eruit zullen komen te zien met uw gewenste bedrukking? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >