Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 13 van 13 resultaten

1 - 13 van 13 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Agrarische laarzen

Wanneer u werkt in de agrarische sector zijn agrarische laarzen onmisbaar! Het werken in de agrarische sector betekent lande dagen maken in natte, koude en vieze omstandigheden. Er is altijd een risico aanwezig dat u uitglijdt, valt of gewond raakt. Agrarische laarzen voorkomen dat u gewond raakt en zorgen ervoor dat u de hele dag goed kunt werken. Dat is natuurlijk erg belangrijk wanneer u zeven dagen in de week de laarzen draagt. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan agrarische laarzen in verschillende kleuren en modellen. Zo beschikken we over knielaarzen, maar ook kuitlaarzen. Wij bieden agrarische laarzen van het merk Dunlop aan. Dunlop is een wereldleider als het gaat om beschermende en waterdichte laarzen. De laarzen van Dunlop zijn vooral bestand tegen mest, chemicaliën en schoonmaakmiddelen waardoor ze ideaal zijn voor alle activiteiten op en rond de boerderij of visserij.

Meer lezen >

Agrarische laarzen online bestellen

Het bestellen van de agrarische laarzen kan bij ons makkelijk en snel online. De laarzen kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één paar. Alle agrarische laarzen voldoen aan de geldende veiligheidsnormen. Daarnaast zijn alle modellen thermisch geïsoleerd en hebben ze een schokdempende zool, die comfort biedt. Hierdoor kunnen uw werknemers gemakkelijk de dag doorkomen zonder pijnlijke voeten. Deze hoge kwaliteit laarzen zullen zeker in de smaak vallen bij uw werknemers of relaties. De agrarische laarzen kunnen besteld worden in de schoenmaten 36 tot en met 49. Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact met ons opnemen via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Agrarische laarzen bedrukken

Het is mogelijk om er voor te kiezen om de agrarische laarzen te laten bedrukken. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Natuurlijk kunt u de agrarische laarzen ook zonder bedrukking bestellen. Door de laarzen te bedrukken met uw bedrijfsgegevens laat u zien dat u geeft om de veiligheid van uw werknemers en laat u ze in de stijl van uw bedrijf hun werkzaamheden uitvoeren. Bent u benieuwd naar hoe de agrarische laarzen eruit zullen komen te zien met uw gewenste bedrukking? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >