Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 21 van 21 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 21 van 21 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Koeltassen

Met een koeltas houdt u uw drankjes en eten gekoeld tijdens de warme zomerdagen. Er is namelijk niets zo vervelend als eten of drinken dat warm wordt door de hitte. Door gebruik te maken van een koeltas kun je dit makkelijk voorkomen. De praktisch geïsoleerde tassen houden uw dranken en eten koel en fris. Premiumwereld biedt u een ruim assortiment aan koeltassen in alle formaten. De koeltassen zijn voor vele doeleinden bruikbaar. Of het nu gaat om een picknick, een uitje of een outdoor lunch, de koeltas is een onmisbaar hulpmiddel. Koeltassen zullen uw lunch altijd koel en vers houden. De koeltassen kunnen al besteld worden vanaf 10 stuks.

Meer lezen >

Koeltassen bedrukken

U kunt de koeltassen een uniek uiterlijk geven door ze te laten bedrukken. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De koeltassen kunnen bedrukt worden met één kleur. Koeltassen met bedrukking zijn een ideaal relatiegeschenk. Uw relaties zullen een bedrukte koeltas daarom zeker waarderen. Een koeltas is niet alleen voor de warmere dagen, maar kan het hele jaar door gebruikt worden. De koeltassen met bedrukking zijn ook erg leuk om weg te geven in de recreatiebranche. Hierbij kunt u denken aan campings of aan reisbureaus. De koeltas met logo zal met liefde gebruikt worden en zal vaak in het zicht zijn. Zo wordt uw bedrijf door veel mensen gezien.

Meer lezen >

Koeltassen met logo

Koeltassen bestelt u makkelijk en snel bij Premiumwereld! Bij ons op de website start uw zoektocht naar de perfecte bedrukte koeltas. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij denken graag met u mee! Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. U ontvangt van ons altijd een gratis digitale drukproef, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.

Meer lezen >

Meer lezen >