Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 108 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte koeltassen

Bedrukte koeltassen worden het hele jaar door gebruikt, maar vooral in de zomer. De praktische geïsoleerde tassen houden dranken en eten fris en koel. Met picknicks, fietstochten, kampeervakanties of voor op het strand zijn koeltassen ideaal. Of u nou een sixpack blikjes of een complete BBQ wilt mee nemen, Premiumwereld heeft voor elke gelegenheid de juiste koeltas. In ons ruime assortiment vindt u ook wijnkoelers en koelboxen.

 

 

Meer lezen >

Koeltassen bedrukken

Bij Premiumwereld kunnen de koeltassen bedrukt worden. De bedrukking bestaat uit één kleur. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. De koeltas zal door de ontvanger zeker gewaardeerd worden en zal al snel gebruikt worden voor een dagje naar het strand of het park. De koeltassen zijn voor vele doeleinden bruikbaar. Koeltassen bedrukken is al mogelijk vanaf 10 stuks.

 

 

Meer lezen >

Koeltassen met logo

Koeltassen met logo zijn leuke en praktische geschenken, die vaak gebruikt zullen worden. De koeltassen met bedrukking zijn ook erg leuk om weg te geven in de recreatiebranche, zoals bijvoorbeeld aan campings of aan reisbureaus. Uw logo zal op deze manier regelmatig door de klant en door omstanders worden waargenomen. Zij zullen zeker onthouden aan wie ze dat heerlijk verfrissende drankje te danken hebben!

 

 

Meer lezen >