Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 8 van 8 resultaten

1 - 8 van 8 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Pooldieren knuffels

Voor de koelste knuffels bent u bij Premiumwereld aan het juiste adres! Bedrukte pooldieren knuffels voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn het leukste geschenk voor de coole jongens en meisjes! Van pinguïns tot ijsberen, wij hebben knuffels in verschillende soorten en maten. Onze knuffels kunt u al vanaf 1 stuk bestellen en zijn daarom ook ideaal als cadeautje. Ook voor de kinderafdeling in ziekenhuizen, zwangerschapsboxen, pretparken of aquaria zijn pooldieren knuffels een welkom artikel, zodat zij deze uit kunnen delen of kunnen verkopen aan hun cliënten/gasten.

Meer lezen >

Pooldieren knuffels bedrukken

Onze pooldieren kunnen op verschillende manieren bedrukt worden. Sommige van onze dieren hebben een bandana, sjaal of een t-shirtje. De full colour bedrukking wordt op het kledingartikel geplaatst. U kunt uw creativiteit helemaal de vrije loop laten gaan! Laat de accessoires bijvoorbeeld bedrukken met uw logo, website, slogan of een naam. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op een pooldieren knuffel uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Meer lezen >

Pooldieren knuffels met logo

U kunt de pooldieren knuffels voor alles gebruiken, zowel als promotieartikel of geschenk! Knuffels hebben een belangrijke functie in het slaappatroon van kinderen. Ze helpen bij het verjagen van nachtmerries en het geeft kinderen een veilig gevoel. Met een gepersonaliseerde knuffel kunt u ervoor zorgen dat de knuffel nooit meer verloren kan gaan! Door een naam op de knuffel te drukken kan deze altijd teruggebracht worden naar de rechtmatige eigenaar, als deze verloren raakt. Bent u wat minder fan van de koude dieren? Kijk eens verder op Premiumwereld voor bijvoorbeeld safari knuffels, boerderij knuffels of zeedier knuffels.

Meer lezen >

Meer lezen >