Dit zeggen onze klanten

Herbruikbare rietjes

Bedrukte herbruikbare rietjes nemen steeds meer toe in populariteit. In 2016 verplichtte de Europese Unie alle lidstaten om het gebruik van plastic tasjes terug te dringen. In 2018 heeft de EU ook nog besloten dat er een einde moet komen aan wegwerpplastic, zoals plastic rietjes. Er moet daarom dus overgestapt worden naar duurzame rietjes. Er zijn verschillende soorten duurzame rietjes. Deze herbruikbare rietjes zijn verantwoorde alternatieve voor de standaard plastic rietjes. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan herbruikbare rietjes, waaronder roestvrijstalen rietjes en bamboe rietjes. De rietjes worden geleverd in een etui die voorzien kan worden van een bedrukking. Ook wordt er bij de rietjes een schoonmaakborsteltje geleverd.

Meer lezen >

Herbruikbare rietjes bedrukken

De canvas etui waarin de herbruikbare rietjes worden geleverd, kan bedrukt worden. U kunt uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst in maximaal vier kleuren of in full color op de canvas etui laten drukken. De bamboe rietjes zijn een ecologisch alternatief voor plastic rietjes en kunnen in de vaatwasser gewassen worden. Daarnaast zijn deze biologisch afbreekbare rietjes ook composteerbaar. De bamboe rietjes kunnen gebruikt worden voor koude en warme dranken. Doordat die rietjes gemaakt zijn van natuurlijk bamboemateriaal, kan de diameter van de rietjes variëren van 0,6 tot 1 mm. De RVS rietjes kunnen gebruikt worden voor koude dranken, zoals smoothies en cocktails.

Meer lezen >

Herbruikbare rietjes met logo

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel de herbruikbare rietjes met logo bestellen. Het bestellen en bedrukken van de herbruikbare rietjes is al mogelijk vanaf 25 stuks. Wanneer u benieuwd bent naar hoe uw logo of tekst er op de canvas etui uit zal komen te zien, kunt u gratis een digitaal drukvoorbeeld aanvragen. Zo krijgt u een beeld van het eindresultaat. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >