Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 22 van 22 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 22 van 22 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Kerstpakketten van € 70,00 tot € 80,00

Kerstpakketten in de categorie €70,- tot €80,- zijn al tientallen jaren de belangrijkste blijk van waardering. Als u uw collega’s en relaties wilt bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar is het eind van het jaar het perfecte moment. Op deze manier gaat u samen met uw relaties het nieuwe jaar in met een positief gevoel. U kunt met de kerstpakketten zorgeloos genieten van de feestdagen op elk moment van de dag. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan kerstpakketten in de categorie €70,- tot €80,-. De kerstpakketten zijn gevuld met heerlijke producten of nuttige artikelen, zoals leuke glazen of een koffer. Bij ons op de website kunt u voor iedere werknemer wel een pakket vinden die aansluit bij zijn of haar interesses.

 

 

Meer lezen >

Kerstpakketten personaliseren

Alle kerstpakketten kunnen op verschillende manieren gepersonaliseerd worden. Een geschenk waaruit uw echte waardering spreekt, begint al bij de verpakking. U kunt de pakketten laten voorzien van een bedrukte sticker. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsnaam of slogan. U kunt er ook voor kiezen om een wenskaartje toe te voegen aan het kerstpakket met een persoonlijke boodschap er op. Op deze manier creëert u voor uw relaties een onvergetelijk uitpakmoment. Door te laten zien dat u er echt over na heeft gedacht, tovert u een glimlach op het gezicht van uw collega’s.

Meer lezen >

Kerstpakketten bestellen

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel kerstpakketten bestellen. Bij ons op de website start uw zoektocht naar uw perfecte kerstpakket. Onze kerstpakketten zijn altijd van een uitstekende kwaliteit. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij helpen u graag verder! U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. Kies voor feestelijke geschenken die aansluiten bij de doelstelling, identiteit en kernwaarden van uw organisatie. 

Meer lezen >

Meer lezen >