Dit zeggen onze klanten

Kerstpakketten van € 100,00 tot € 130,00

De meest exclusieve kerstpakketten vindt u in de categorie kerstpakketten van €100 tot €130. Hier hebben wij bijvoorbeeld het authentiek Aziatische kerstpakket, met vele etenswaren om een complete Aziatische maaltijd op tafel te zetten. Met een kerstpakket van €100 tot €130 kunt u uw werknemers duidelijk maken dat al het harde werk van het afgelopen jaar erg gewaardeerd wordt. Het uitpakken van een kerstpakket is al een feestje op zich. Gezellig ’s avonds bij de kerstboom met wat lekkers erbij ontdekken wat er dit jaar allemaal in de doos is gestopt. Vaak wordt dit samen met vrienden of familie gedaan, vooral kinderen vinden het heel leuk om in een verrassingsdoos te grabbelen!

 

Meer lezen >

Ruim assortiment kerstpakketten van €100 tot €130

Vaak gaat het uitpakken van een kerstpakket niet om de inhoud maar om het idee dat u als werkgever moeite heeft gedaan om iets leuks uit te zoeken. Natuurlijk is het wel leuk als de inhoud ook daadwerkelijk bruikbaar is. Het Aziatische pakket is perfect geschikt voor iedereen die graag een Aziatische maaltijd eet of fan is van het land! Met ons assortiment kerstpakketten zit er voor u altijd iets leuks tussen! U kunt natuurlijk altijd gratis en vrijblijvend een digitale offerte aanvragen. U weet dan altijd waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan.

Meer lezen >

Levering kerstpakketten van €100 tot €130

De kerstpakketten van €100 tot €130 kunnen het beste zo vroeg mogelijk besteld worden, zodat u ervan verzekerd bent dat u ze ruim op tijd in huis heeft. U kunt de kerstpakketten bijvoorbeeld uitdelen bij een kerstborrel of u kunt iedereen een waardebon geven voor een kerstpakket, waarmee ze deze bij u op kunnen halen. De persoonlijke touch vindt iedereen leuk, en daar kunt u met een kerstpakket voor zorgen!

Meer lezen >

Meer lezen >