Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 26 van 26 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 26 van 26 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Kerstpakketten van € 10,00 tot € 20,00

De kerstpakketten in de categorie van €10 tot €20 zijn goed gevulde kerstpakketten in een wat lagere prijsklasse. Een kerstpakket is een blijk van waardering aan je medewerkers. Met een kerstpakket kun je je relaties aan het einde van het jaar bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Kerstpakketten zijn hiervoor al tientallen jaren de belangrijkste blijk van waardering. De kerstpakketten zorgen ervoor dat je medewerkers ook in het nieuwe jaar weer met goede zin aan het werk gaan voor jouw bedrijf. Het moment dat je een kerstpakket open maakt, is altijd een enorme verrassing voor iedereen. Probeer achter de interesses van je medewerkers te komen en verras ze met een origineel en persoonlijk kerstpakket!

Meer lezen >

Kerstpakketten van € 10,00 tot € 20,00 bestellen

Bij Premiumwereld vind je een ruim assortiment aan kerstpakketten in de categorie van €10 tot €20. Ons assortiment wordt geselecteerd bij de beste leveranciers zodat je altijd gegarandeerd bent van de beste kwaliteit kerstpakketten. Onze website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk opgezet zodat je makkelijk de juiste kerstpakketten kunt vinden in ons assortiment. Zo kun je kiezen uit kerstpakketten in verschillende prijsklassen, waardoor je uitsluitend kerstpakketten te zien krijgt die binnen jouw budget vallen. Daarnaast hebben wij kerstpakketten in verschillende thema’s. Alle kerstpakketten worden geleverd in een mooie geschenkdoos.

Meer lezen >

Kerstpakketten van € 10,00 tot € 20,00 met logo

Kerstpakketten kun je makkelijk en snel bestellen bij Premiumwereld! Het bestellen van de kerstpakketten is al mogelijk vanaf 6 stuks. Bij het bestellen van de kerstpakketten heb je de keuze om de pakketten te verzenden naar één adres of verzending naar meerdere adressen. Bij verzending naar meerdere adressen kan je de kerstpakketten thuis laten bezorgen bij al je relaties. Wanneer je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen je altijd graag verder. Je kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >