Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 18 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte kerstballen

Bedrukte kerstballen worden iedere kerst weer uit de doos gehaald en opgehangen in de eigen kerstboom. Kerstballen staan prachtig in de kerstboom, maar zijn ook erg decoratief voor in een kerststukje, op een schaal of in een vaas. Bij Kerstpremiumwereld vind je een ruim assortiment aan kerstballen in verschillende maten en uitvoeringen. De maten variëren van 40 tot 100 mm. Je kan kiezen voor een glossy of matte afwerking.

Meer lezen >

Kerstballen bedrukken

Bij Kerstpremiumwereld kunnen alle kerstballen uit ons assortiment bedrukt worden. Voor de bedrukking kun je kiezen uit je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of slogan. De kerstballen kunnen bedrukt worden met maximaal vier kleuren of in full color. Het bedrukken van kerstballen met de huisstijl van je bedrijf is een erg leuke manier om je eigen werkomgeving op te fleuren en om de kerst samen met al je werknemers te vieren.

Meer lezen >

Kerstballen met logo

De kerstballen met logo zijn erg leuk als giveaway of kerstdecoratie voor in je bedrijf. Veel bedrijven zetten kerstballen in om reclame te maken. Door gepersonaliseerde kerstballen te gebruiken voor een campagne, kan er op een subtiele manier ingespeeld worden op het kerstgevoel van je klanten, consumenten en andere relaties en maak je ook reclame voor je eigen bedrijf. De kerstballen kunnen al besteld worden vanaf 10 stuks.

Meer lezen >