Dit zeggen onze klanten

Kentekenplaathouders voor motors

De kentekenplaathouders voor motors zorgen houden uw kentekenplaat op de juiste plaats! Wanneer u zelf wilt kunnen kiezen wat er op uw kentekenplaathouder wordt gedrukt, bent u bij ons aan het juiste adres. Vaak worden kentekenplaathouders al geleverd met een motor en is deze al voorzien van een reclameboodschap door de garage of dealer. Ook kan het voorkomen dat u door een aanrijding een nieuwe kentekenplaathouder nodig heeft omdat u anders uw kenteken verliest. Bij ons vindt u een breed assortiment aan kentekenplaathouders, waaronder voor motors. De motor kentekenplaat past precies in deze houder. De kentekenplaathouders zijn gemaakt van ABS. Dit is een erg stevig en duurzaam materiaal.

Meer lezen >

Kentekenplaathouders voor motors online bestellen

U kunt de kentekenplaathouders voor motors eenvoudig en snel bij ons online bestellen. Het bestellen van de kentekenplaathouders is mogelijk vanaf 100 stuks. U heeft de keuze uit een Nederlandse of Belgische kentekenplaathouder. Alle houders kunnen makkelijk gemonteerd worden op de motors. De kentekenplaathouders zijn van een hoge kwaliteit, gaan lang mee en kunnen goed tegen de zon. Bij ons haalt u gegarandeerd houders van kwaliteit in huis. Twijfel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Kentekenplaathouders voor motors bedrukken

De tekstrand onderaan de kentekenplaathouders kan bedrukt worden naar uw wensen. Zo kunt u de houder laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, internetadres of slogan. Deze bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Het bedrukken van een kentekenplaathouder met tekst is een subtiele reclame voor uw bedrijf. U zet hiermee uw bedrijfsnaam in het licht, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. De kentekenplaathouders worden allemaal geproduceerd en bedrukt in Nederland. Benieuwd naar hoe uw gewenste bedrukking eruit zal komen te zien op de kentekenplaathouders? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >