Dit zeggen onze klanten

Kentekenplaathouders voor auto's

De kentekenplaathouders voor auto’s zorgen ervoor dat uw kentekenplaat op de juiste plaats blijft zitten. Over het algemeen wordt een auto al geleverd met een kentekenplaathouder. Voor autodealers of garages is het een uitstekend idee om de houders te laten bedrukken met hun eigen gegevens. Soms wil men liever een andere reclameboodschap erop of een neutrale houder. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat uw kentekenplaathouder is beschadigd door een aanrijding. Ook dan moet uw houder vervangen worden om te voorkomen dat u uw kentekenplaat verliest. Bij ons vindt u een breed assortiment aan kentekenplaathouders voor auto’s. U heeft de keuze uit verschillende kentekenplaathouders. Zo zijn er kentekenplaathouders van verschillende materialen en met verschillende soorten montage.

Meer lezen >

Kentekenplaathouders voor auto's online bestellen

De kentekenplaathouders voor auto’s kunnen eenvoudig en snel bij ons online besteld worden. Het is mogelijk om de kentekenplaathouders zowel bedrukt als onbedrukt al vanaf een kleine oplage te bestellen. De kentekenplaathouders zijn van een hoge kwaliteit, gaan lang mee en kunnen goed tegen de zon. U heeft bij ons de keuze tussen een Nederlandse kentekenplaathouder of een Belgische kentekenplaathouder. Alle kentekenplaathouders kunnen gemakkelijk bevestigd worden op de voertuigen. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Kentekenplaathouders voor auto's bedrukken

Alle kentekenplaathouders voor auto’s kunnen bedrukt worden. U kunt voor deze bedrukking kiezen uit uw bedrijfsnaam, slogan, zelf gekozen tekst of uw internet adres. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Alle kentekenplaathouders worden geproduceerd en gedrukt in Nederland. Een kentekenplaat bedrukken met een tekst is een subtiele reclame voor uw bedrijf. U zet hiermee uw bedrijfsnaam in het licht. Zo zullen uw medewerkers ook in de file ongemerkt reclame maken voor uw bedrijf. Benieuwd naar hoe de kentekenplaathouder eruit zal komen te zien met uw gewenste bedrukking? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >