Dit zeggen onze klanten

Bureau onderlegger

Bureau onderleggers bedrukken met uw logo of tekst doet u via premiumwereld.nl. Wij kunnen de bedrukte bureau onderleggers eenvoudig full color bedrukken voor u met de door u gewenste reclame-uiting. Bureau onderleggers worden dagelijks gebruikt om aantekeningen en notities te maken, uw bedrijf zal dus continu opvallen en onder de aandacht blijven bij al uw relaties. U kunt voor een bescheiden 50 x 35 bedrukte bureau onderleggen gaan of juist voor een prominente 60 x 42 cm bureau onderlegger met opdruk. Een bureau onderlegger kan ook all over bedrukt worden, waardoor uw reclame-uiting echt op valt op een bureau.

Meer lezen >

Bureau onderlegger bedrukken

Bedrukte bureau onderleggers worden door veel bedrijven gebruikt als onderlegger op het bureau, waardoor de bureau onderlegger met logo een zeer geschikt promotie artikel is om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Onze bedrukte bureau onderleggers hebben 30 vellen en kunnen, indien gewenst, all over bedrukt worden met uw logo of reclame-uiting. Neem rustig eens een kijkje in het ruime assortiment kalenders met bedrukking en laat u inspireren. Wanneer u vragen heeft over onze bedrukte bureau onderleggers of wanneer u specifieke wensen heeft voor een bureau onderlegger met logo, kunt u contact met onze medewerkers opnemen. Zij zijn telefonisch, via mail of chat bereikbaar en helpen u graag veder.

Meer lezen >

Bureau onderlegger met logo

Bureau onderleggers bestellen met logo, doet u bij kalenderwereld snel en eenvoudig. Wij hebben onze bestelproces zo eenvoudig voor u proberen te maken. Kies de gewenste onderlegger, de bedrukking het aantal en u kunt de order voor uw bedrukte bureau onderlegger plaatsen. Op de volgende pagina alleen uw gegevens invullen en u kunt de order direct veilig online betalen. U kunt er ook voor kiezen om eerst een vrijblijvende offerte aan te vragen, indien uw wensen voor een bureau onderlegger met opdruk afwijken van de door ons opgegeven opties. De offerte is geheel gratis en vrijblijvend. Vooraf maken wij een digitaal voorbeeld voor u, zodat u altijd een indruk krijgt hoe uw reclame-uiting op de bedrukte bureau onderlegger eruit komt te zien. Pas wanneer u tevreden bent, gaan we voor u de bureau onderleggers bedrukken.

Meer lezen >

Meer lezen >