Zomer relatiegeschenken

De zomervakantie is het moment van het jaar om uw medewerkers of relaties te bedanken en een fijne vakantie te wensen. Geen idee wat u moet geven? Op deze pagina vind u breed assortiment zomer inspiratie!


Bescherming tegen de zon

Niets is zo fijn als even in de zon liggen. Echter is het wel belangrijk dat u zich goed beschermt. Zo hebben al onze zonnebrillen UV400 bescherming, beschermt onze zonnebrandcrème uw huid tegen verbranding en voorkomt u een zonnesteek met onze caps.

Relaxen

Tijdens de zomervakantie is niets zo fijn als even lekker relaxen. Relaxen is voor iedereen anders. Voor sommige is het een picknick, voor andere neerploffen in een zitzak Op welke manier je ook relaxed, met de artikelen van Premiumwereld gaat het zeker goed komen.

Dorstlessers

Bidons, drinkflessen en fruit hebben allemaal een ding gemeen. Het zijn dorstlessers. Vooral in de zomer als het erg warm is komen deze goed van pas. Een drinkfles voor onderweg, een bidon voor tijdens het sporten of een flesje water voor uw klanten. Allemaal te bedrukken met uw logo!

Onze beloftes

Zomer relatiegeschenken bedrukken

Zomer relatiegeschenken bedrukken is al mogelijk vanaf 1 stuk en tot maar liefst full color. Elk zomer artikel kan op een andere manier worden bedrukt. Zo worden strandstoelen en hangmatten standaard in full color bedrukt en appels en ander fruit met eetbare inkt. 1 ding hebben ze allemaal gemeen, Stuur uw logo door en wij maken vrijblijvend een digitaal drukvoorbeeld. Zo krijgt u een idee hoe uw zomer item eruit komt te zien

Zomer relatiegeschenken met logo

Een zomer relatiegeschenk met logo is uitermate geschikt om weg te geven voor de zomervakantie. Het geschenk kunnen wij eventueel voor u verpakken samen met een kaart of andere geschenken. Zo kunt u een mooi pakket weggeven met bijvoorbeeld een koeltas, drinkfles en zitzak. Ook als promotie item zijn onze zomer relatiegeschenken uitermate geschikt. Denk bijvoorbeeld aan een strandbal, zonnebril of slippers met uw eigen logo!

Bedrukte zomer relatiegeschenken

Zoekt u een leuk relatiegeschenk voor in de zomer? Dan bent u bij Premiumwereld aan het juiste adres. Binnen ons brede assortiment zomer relatiegeschenken hebben wij voor elk budget een mooi cadeau. Zo moet u denken aan een mooie bluetooth speaker, zonnebril of koeltas. Benieuwd wat we u kunnen aanbieden binnen uw budget? Neem dan gerust contact met ons op via mail, chat of telefoon!