Frisse start geschenken

Na een maand vol lekker eten, feestdagen en champagne is het weer tijd voor goede voornemens. Op deze pagina vind je een greep uit ons assortiment zodat je het nieuwe jaar fris en sportief kunt beginnen.


Drinkwaren

Wie sport krijgt dorst. Met onze drinkwaren blijf je ook tijdens het sporten in beeld. Denk aan een bedrukte bidon, shaker of drinkfles. Organiseer je een sportief evenement? Denk dan eens aan onze flesjes water en bedrukt fruit.

Sporttassen

Sportkleding, schoenen, handdoek, toilettas en ga zo nog maar even door. Als je gaat sporten neem te toch behoorlijk wat spullen mee. Met onze sporttassen en rugzakken weet je zeker dat alles past en heb je alles bij.

Wellness

Ook na het sporten is het belangrijk om uit te rusten. Met onze wellness artikelen kun je helemaal tot rust komen. Zo hebben wij een breed assortiment Rituals pakketten, handdoeken en badjassen.

Onze beloftes

Nieuwjaarsgeschenken

Verdwijn niet tussen de vele kerstgeschenken, maar val op en geef dit jaar een nieuwjaarsgeschenk. Verras je medewerkers en relaties met een geschenk net voor of na de jaarwisseling. Deze aangename verrassing in het nieuwe jaar is nog eens een goed begin! Bij Premiumwereld vind je de leukste en origineelste nieuwjaarsgeschenken waar je je relaties en medewerkers echt blij mee kan maken, zoals bijvoorbeeld speakers of blenders.

Sport artikelen bedrukken

Zorg dat jouw relaties fit blijven door ze te verrassen met praktische bedrukte sport artikelen. Sport en beweging hebben een groot aandeel in het dagelijks leven. Blijf in vorm met ‘sportieve’ relatiegeschenken, zoals sportkleding, schoenen, toilettassen of handdoeken. De sport artikelen zullen altijd goed van pas komen en dankzij de bedrukking werk je ook nog eens effectief aan je naamsbekendheid.

Fitness artikelen bedrukken

Het bedrukken van fitness artikelen is ideaal voor ieder bedrijf dat graag gezonde medewerkers en relaties ziet. Om hen te motiveren om wat gezonder te gaan leven of om hen een hart onder de riem te steken, hebben wij een assortiment van diverse fitness gerelateerde artikelen die gegeven kunnen worden met een sportieve groet. Hierbij valt te denken aan bidons, drinkflessen en blenders.