Eindejaarsgeschenken

Opzoek naar een eindejaarsgeschenk maar geen idee waar u moet beginnen? Op deze pagina vindt u een greep uit ons assortiment ter inspiratie. Speciaal voor u samengesteld door onze specialisten!


Geschenkpakketten

Geschenkpakketten zijn bij uitstek de beste geschenken om een blijk van waardering te geven. Ze zitten altijd mooi verpakt en de inhoud is een verassing voor de ontvanger. Liever een pakket op maat? neem dan contact met ons op!

Technologie en vrije tijd

Technologie en vrije tijd gaan perfect samen. Niet is zo fijn als tijdens het koken een leuk muziekje op de achtergrond of te spelen. Of wat denkt u van een powerbank voor op reis. Zo zit u tijdens uw vakantie nooit met een lege batterij!

Drinkflessen

Drinkflessen worden steeds populairder. Niet alleen thermosflessen voor koffie en thee maar ook drinkflessen met een verhaal. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Join The Pipe of BE O bottle drinkflessen.

Onze beloftes

Eindejaarsgeschenken

Het einde van het jaar is het moment om uw medewerkers, klanten en relaties te bedanken voor het afgelopen jaar. Op deze pagina vindt u een brede collectie geschenken voor het einde van het jaar. Van sinterklaas en kerstpakketten tot aan speakers en snijplanken. Zoekt u iets specifieks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder met een voorstel op maat.

Kerstgeschenken

Liever geen kerstpakket weggeven met kerst? Kies dan voor een mooi kerstcadeau. Alle geschenken die per stuk in doosje zitten kunnen wij voor u inpakken met cadeaupapier. Dit zorgt ervoor dat het weggeef moment nog specialer wordt. Heeft u medewerkers in het buitenland of die niet naar kantoor kunnen komen? Wij kunnen alle geschenken individueel voor u versturen met een kerstkaart!

Eindejaarsgeschenken bedrukken

Een geschenk wordt pas echt speciaal met uw logo of de naam van de ontvanger. Alle geschenken kunnen wij bedrukken, borduren of graveren voor een persoonlijke en toch professionele uitstraling. Benieuwd hoe een geschenk eruit komt te zien met uw logo? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan en laat u verrassen!