Dit zeggen onze klanten

Ijskrabbers

Voorkom dat uw werknemers te laat komen na een koude winternacht en geef een bedrukte ijskrabber cadeau! Wanneer de winter en de koude nachten weer in aantocht zijn, mag de ijskrabber weer tevoorschijn gehaald worden. Voor uw bedrijf is dit natuurlijk het ideale moment om hierop in te spelen en uw medewerkers of klanten een gepersonaliseerde ijskrabber cadeau te doen. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan verschillende ijskrabbers die allemaal voordelig online besteld kunnen worden. Zo hebben wij bijvoorbeeld een kunststof ijskrabber, een ijskrabber met handschoen eraan of een ijskrabber waar een lampje in verwerkt zit. Kortom, voor ieder wat wils!

Meer lezen >

Ijskrabbers bedrukken

Ijskrabbers met logo zijn leuk om weg te geven aan potentiële klanten, maar ook aan bestaande klanten als extraatje bij een bestelling of bij bezoek. Om de ijskrabbers een uniek uiterlijk te geven kunt u deze bij ons voordelig laten voorzien van een bedrukking. De ijskrabbers kunnen geheel naar wens bedrukt worden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw bedrijfsnaam, logo, website of een andere tekst op de ijskrabbers te laten bedrukken. Door het plaatsen van een bedrukking op de ijskrabbers kunnen deze ook ideaal dienen als promotiemiddel voor uw bedrijf. Elke keer als uw klant in de ochtend zijn ramen staat te krabben met de bedrukte ijskrabber zal hij of zij meteen aan uw bedrijf herinnerd worden.

Meer lezen >

Ijskrabbers met logo

Bestellen van ijskrabbers met opdruk gaat nergens zo snel en eenvoudig als bij Ijskrabberwereld. In ons ruime assortiment vindt u gegarandeerd een ijskrabber die aan uw wensen voldoet. Bent u benieuwd hoe uw logo of bedrijfsnaam op de ijskrabbers geplaatst zal worden? Vraag dan online geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel met uw logo aan. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >