Dit zeggen onze klanten

ID broeken

De broeken van ID Identity kunnen niet ontbreken in uw werkoutfit! De ID Identity broeken zijn namelijk geschikt voor iedere professional. De broeken zijn voorzien van extra versteviging op de meest kwetsbare plekken, zodat de broeken langdurig mee zullen gaan. De broeken van ID Identity zijn klassieke broeken met een eigentijds design en een perfecte pasvorm. ID Identity is een merk afkomstig uit Denemarken en produceert kleding van een hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor is de kleding van ID Identity ideaal om in te zetten als werk- of bedrijfskleding. U vindt bij ons een breed assortiment aan ID Identity broeken in verschillende soorten en modellen. Bij het kopen van werkbroeken zijn de werkomstandigheden en vakgebied erg van belang. Er kan namelijk veel verschil zitten tussen de werkbroeken voor verschillende vakgebieden.

Meer lezen >

ID broeken online bestellen

De ID Identity broeken kunnen allemaal gepersonaliseerd worden door ze te laten bedrukken. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de broeken te laten borduren. Voor de personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de achterzak en/of broekspijp. Door uw logo of bedrijfsnaam op de broek te laten drukken, zet u uw naam meer in het licht en zal uw bedrijf meer opvallen. Bent u benieuwd naar hoe uw logo of bedrijfsnaam eruit zal komen te zien op de ID Identity broeken? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

ID broeken bedrukken

U kunt de ID Identity broeken eenvoudig en snel online bestellen. De broeken kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Met de broeken van ID Identity weet u zeker dat u werkbroeken van kwaliteit in huis haalt die lang mee zullen gaan. De ID Identity broeken kunnen besteld worden in een brede maatvoering, waardoor er voor iedereen een geschikte werkbroek te vinden zal zijn. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >