Dit zeggen onze klanten

Sporthanddoeken

Verras uw sportieve relaties met een bedrukte sporthanddoek. Premiumwereld heeft een ruim assortiment aan handdoeken waar u uw keuze uit kunt maken. Er is dus altijd een handdoek die aansluit bij uw wensen en huisstijl. Heeft u een sportschool, zwembad of wilt u uw klanten een handdoek cadeau geven voor tijdens sportieve prestaties? Het inzetten van een sporthanddoek als relatiegeschenk is dan zeker een goed idee. Bij elke sportsessie zal uw relatie terugdenken aan uw bedrijf wanneer u een bedrukte sporthanddoek cadeau doet. Dat kan alleen maar goed uitpakken!

Meer lezen >

Sporthanddoeken bedrukken

Om de sporthanddoeken een uniek uiterlijk te geven is het mogelijk ze te voorzien van een bedrukking. Deze bedrukking is ook mogelijk in meerdere kleuren. De sporthanddoeken kunnen geheel naar eigen ontwerp bedrukt worden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw bedrijfsnaam, logo, website of een tekst op de sporthanddoeken te bedrukken. U creëert zo eenvoudig een uniek relatiegeschenk om als bedrijf in te zetten. De sporthanddoeken met bedrukking kunnen ook ingezet worden in combinatie met andere sportieve producten. Zo kunt u de bidon bijvoorbeeld in combinatie met een sportbidon of activity tracker cadeau doen.

Meer lezen >

Sporthanddoeken met logo

Sporthanddoeken met bedrukking bestelt u eenvoudig en snel bij Premiumwereld. Laat het sportieve imago van uw bedrijf zien en zet een bedrukte sporthanddoek in als relatiegeschenk voor uw klanten en zakenrelaties. Naast het dienen als een leuk geschenk zal de sporthanddoek ook werken als promotiemateriaal. Wilt u graag voorafgaand aan uw bestelling een digitaal beeld ontvangen waarop u het eindresultaat van de sporthanddoek met logo alvast kunt zien? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend online een digitaal voorstel met uw logo aan.

Meer lezen >

Meer lezen >