Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 7 van 7 resultaten

1 - 7 van 7 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Hamamdoeken

Geborduurde hamamdoeken zijn een welkome toevoeging aan een dagje weg. De multifunctionele doek kan gebruikt worden voor het strand, de sauna of het zwembad, maar ook als picknickkleed of omslagdoek. De hamamdoeken zijn licht, dun geweven, snel drogend, 100% zandproof en passen in iedere koffer. De hamamdoeken zijn vaak groter dan normale badhanddoeken. Onze Sultan en Marine hamamdoeken zijn 100x180 cm groot en hebben een grammage van 270 gram. De Terry hamamdoek heeft een afmeting van 100x165 cm en een grammage van 500 gram. Al onze hamamdoeken zijn gemaakt van 100% terry-katoen. De geknoopte kwastjes aan het uiteinde van de hamamdoeken zijn een speelse toevoeging. Al onze hamamdoeken hebben een ophanglus.

Meer lezen >

Hamamdoeken borduren

Hamamdoeken kunnen door middel van een borduring gepersonaliseerd worden. Wij borduren met garen van hoogwaardige kwaliteit. Het voordeel van een borduring is dat dit een luxueuze uitstraling geeft en lang mooi blijft. U kunt zelf de grootte van de borduring bepalen. Naast de keuze voor de borduring heeft u ook de keuze uit diverse kleuren en designs, waardoor u de hamamdoek volledig naar uw wensen kunt personaliseren. Bent u benieuwd hoe uw borduring er op de hamamdoek uit komt te zien? Vraag dan gratis een digitale drukproef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Hamamdoeken met logo

Door een hamamdoek met borduring weg te geven als relatiegeschenk krijgen uw klanten of werknemers een nuttig zomers geschenk dat veel gebruikt zal worden. Door de hamamdoek met de borduring omhoog te leggen op het strand zullen veel mensen de opdruk zien. Heeft u een wat kleiner budget maar wilt u wel graag uw klanten of werknemers een mooi geschenk meegeven? Onze hamamdoeken met borduring kunnen al vanaf 25 stuks besteld worden en zijn dus ook geschikt voor kleinere bedrijven.

Meer lezen >

Meer lezen >