Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Golfhanddoeken

Met uw eigen geborduurde golfhanddoek komt u zeker professioneel over op de golfbaan! Bij Premiumwereld bieden wij golfhanddoeken aan met een metalen oogje en karabijnhaak. Hierdoor kunt u de golfhanddoek gemakkelijk aan uw golftas vastmaken of thuis ergens aan ophangen. Daarnaast is de golfhanddoek aan de binnenkant van katoen waardoor de handdoek een hoog absorptiegehalte heeft. De golfhanddoek bevat geen schadelijke stoffen omdat deze Oeko-Tex gecertificeerd is en ze zijn in verschillende kleuren te verkrijgen.

Meer lezen >

Golfhanddoeken borduren

Bij Premiumwereld heeft u de keuze om uw ontwerp in 3 verschillende maten te laten borduren. Doordat wij de golfhanddoeken borduren is uw ontwerp slijtvaster dan wanneer deze bedrukt zou worden. Daarnaast zijn de golfhanddoeken ook machinaal wasbaar. Verder geeft het geborduurde ontwerp een luxere uitstraling aan de handdoek. Mocht u toch liever een golfhanddoek zonder borduursel hebben, dan kan dat natuurlijk ook. De golfhanddoeken zijn vanaf 25 stuks verkrijgbaar.

Meer lezen >

Golfhanddoeken met logo

Geborduurde golfhanddoeken zijn ideaal voor als giveaway of als relatiegeschenk wanneer u veel sportieve werknemers of sportieve relaties heeft. Uw bedrijfsnaam zal zeker vaak gezien worden wanneer bij een golftoernooi de clubs worden schoongemaakt met uw eigen gecreëerde en geborduurde golfhanddoeken. Iedere speler streeft namelijk naar een zo zuiver mogelijk balcontact met zijn of haar club. De golfhanddoeken kunnen als alternatief ook gewoon in de keuken gebruikt worden.

Meer lezen >

Meer lezen >