Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Neutrale golfballen

Een goede golf dag begint met een set bedrukte neutrale golfballen. Bij Premiumwereld is het mogelijk om naast onze merk golfballen, ook bedrukte neutrale golfballen te bestellen. Deze ballen zijn ideaal voor de beginnende golfer en zijn perfect geschikt voor het putten of om korte afstanden mee te slaan. De golfballen kunt u per bulk, per twee of per drie bestellen. De bedrukte neutrale golfballen doen het uitstekend bij een giveaway, want naast de scherpe prijs, is golf één van de populairste sporten in Nederland!

Meer lezen >

Neutrale golfballen bedrukken

Wilt u aan uw medewerkers laten zien dat er naast hard werken ook plezier beleefd kan worden op de golfbaan? Bestel uw golfballen met uw eigen gecreëerde opdruk dan bij Premiumwereld. Uw opdruk kan in één tot vier bepaalde kleuren gedrukt worden. Mocht u toch liever onbedrukte golfballen hebben, dan is dit ook mogelijk. De golfballen zijn vanaf 144 stuks te bestellen.

Meer lezen >

Neutrale golfballen met logo

Het is mogelijk om de bedrukte neutrale golfballen als promotiemateriaal te gebruiken. Zo kunnen golfballen met uw opdruk, die verloren zijn gegaan, weer door een ander teruggevonden worden en hierdoor bekend raken met uw bedrijf. Daarnaast zorgen de bedrukte golfballen op een golftoernooi voor promotie, wanneer u of een van uw werknemers aan de winnende hand is  en deze golfballen gebruikt. U kunt er ook voor kiezen om tijdens  het golftoernooi de golfballen met opdruk als giveaway te gebruiken. Het is dan een leuke en toepasselijke attentie aan uw klanten en relaties als dank voor hun deelname.

Meer lezen >

Meer lezen >