Dit zeggen onze klanten

Callaway golfballen

Callaway is één van de allergrootste golfmerken van dit moment. De Callaway golfballen zijn geschikt voor de beginnende maar ook voor de professionele golfspelers. Callaway golfballen hebben een zachtere kern en dunnere cover voor hogere snelheden en afstanden. Met de zachte, dunne Trionomer cover heeft u meer gevoel en controle rond de green. Bovendien is de Callaway golfbal een bal voor maximale afstand en verkrijgbaar in het wit. Daarnaast zorgt de HEX Aerodynamica van de Callaway golfballen voor een verminderde weerstand in de lucht en een stabiele balvlucht. Bij ons heeft u de mogelijkheid om de Callaway golfballen tot wel 5 kleuren te bedrukken!

Meer lezen >

Callaway golfballen bedrukken

Wilt u op een leuke manier zakelijke klanten ontmoeten? Spreek dan eens af op de golfbaan en overhandig hen Callaway golfballen met uw tekst of logo! De golfbaan is niet alleen een perfecte zakelijke ontmoetingsplek, het geeft uw bedrijf ook meteen een sportief imago. Sport speelt een belangrijke rol in het leven van veel mensen en daarom zijn sportartikelen ideale relatiegeschenken. Verspreid de bedrukte Callaway golfballen met uw tekst of logo onder uw klanten. Hiermee promoot u uw bedrijf op een originele wijze waardoor u snel naamsbekendheid kunt genereren!

Meer lezen >

Callaway golfballen met logo

Hoe meer Callaway golfballen met uw logo er op de golfbaan liggen, hoe vaker uw bedrijf gezien wordt. Een goede golfdag vraagt natuurlijk om een goede set Callaway golfballen! De Callaway golfballen zijn verpakt per 12 en zijn al te bestellen vanaf 144 stuks. Bent u benieuwd hoe uw Callaway golfbal eruit komt te zien? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan. Of u nu zelf naar de golfbaan gaat of uw bedrijf een groot golfevenement geeft, bij ons kunt u bedrukte golfballen bestellen die perfect afgestemd zijn op alle situaties.

Meer lezen >

Meer lezen >