Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 8 van 8 resultaten

1 - 8 van 8 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte wijnglazen

Bedrukte wijnglazen zijn perfect voor de wijnliefhebber! Even een wijntje drinken is altijd lekker en gezellig. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan glazen, waaronder wijnglazen in verschillende soorten en maten. Bedrukte wijnglazen zijn ideaal voor horecagelegenheden. Bent u de trotse eigenaar van een bar of restaurant? Laat dan glazen bedrukken met uw naam en logo zodat uw hele zaak in het teken staat van uw branding. Bedrukte wijnglazen zorgen er niet alleen voor dat klanten uw bedrijf minder snel vergeten, maar zorgen ook nog eens voor een professionele uitstraling.

Meer lezen >

Wijnglazen met logo

Alle wijnglazen uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie opdruk in één kleur, zoals uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Door de wijnglazen te bedrukken, zorgt u ervoor dat uw merk overal gezien wordt. Wanneer u uw bedrijf vaak presenteert op horecabeurzen of op culinaire evenementen, is het bedrukken van wijnglazen ideaal. Op deze manier kunt u aan iedere bezoeker een gepersonaliseerd glas meegeven. Dit resulteert erin dat uw merknaam door vele mensen gezien zal worden. Daarnaast zijn wijnglazen met opdruk ook luxe geschenken om weg te geven aan uw relaties.

Meer lezen >

Wijglazen bestellen

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel wijnglazen met logo bestellen. Bij ons op de website start uw zoektocht naar de perfecte wijnglazen voor u. De wijnglazen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 48 stuks. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. U kunt bij ons van tevoren een gratis digitaal drukvoorbeeld aanvragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.

Meer lezen >

Meer lezen >