Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Shotglaasjes

Bedrukte shotglaasjes zijn dan wel de kleinste glaasjes, maar zeker niet de minste. Shotglaasjes zijn er voor de sterkere dranken en worden over het algemeen in één keer achterover geslagen. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan glazen, waaronder shotglaasjes. Het bedrukken van shotglaasjes is een unieke en creatieve manier om uw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht te brengen bij een breder publiek.

Meer lezen >

Shotglaasjes bedrukken

Alle shotglaasjes uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met één tot vier kleuren. Shotglaasjes met logo zorgen ervoor dat mensen uw bedrijf niet vergeten en er voortdurend aan herinnerd worden. Bedrukte shotglaasjes met logo kunnen ook uitgedeeld worden als relatiegeschenk onder uw klanten. Zeker wanneer u zaken doet met horecabedrijven, is dit erg aan te raden. Het bedrukken van shotglaasjes met logo is dus een goede manier om nieuwe klanten binnen te halen. U heeft bij de bedrukking meerdere keuzes. U kunt kiezen voor een opdruk waarvan wij garanderen dat deze 500 wasbeurten mooi blijft met een maximaal drukoppervlak van 15 x 15 mm. Ook kunt u kiezen voor opdruk waarvan wij garanderen dat deze 2000 wasbeurten mooi blijft met een maximaal drukoppervlak van 30 x 30 mm.

Meer lezen >

Shotglaasjes met logo

Shotglaasjes met logo kunt u makkelijk en snel bestellen bij Premiumwereld! Uw zoektocht naar de perfecte glazen voor u start bij ons op de website. De shotglaasjes kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 72 stuks. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij helpen u graag verder. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. U kunt van tevoren een gratis digitaal drukvoorbeeld aanvragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.

Meer lezen >

Meer lezen >