Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Karaffen

Bedrukte karaffen zijn niet meer weg te denken bij een etentje in de tuin. Of het nou voor ontbijt, lunch of voor een borrel is, een bedrukte karaf komt altijd van pas bij de ontvanger. Een karaf kan gebruikt worden voor het serveren van wijn, water of zelfgemaakte limonade. Met een karaf bespaart u uzelf heel wat rondes lopen naar de bar of keuken. U kunt makkelijk een groep in één keer voorzien van het nodige drinken. Uw bedrukte karaf kan de eyecatcher zijn op vele barbecuefeestjes. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan de mooiste karaffen in verschillende maten.

Meer lezen >

Karaffen bedrukken

Alle karaffen uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De bedrukking kan bestaan uit één of twee kleuren. Zo creëert u een uniek geschenk. Een karaf met bedrukking is perfect om te gebruiken voor op kantoor, als relatiegeschenk of als onderdeel van een kerstpakket. Met een bedrukte karaf geeft u uw kantoor meteen een extra chique sfeer. Wanneer u ook nog een aantal glazen met logo op tafel zet, zullen potentiële klanten direct onder de indruk zijn. Als u karaffen met opdruk cadeau doet aan uw medewerkers of zakenrelaties, kunnen zij thuis in stijl lunchen en dineren. Uw bedrijfsnaam zal zo door vele mensen gezien worden, waardoor uw naamsbekendheid zeker zal toenemen.

Meer lezen >

Karaffen met logo

Karaffen met logo kunt u eenvoudig en snel bestellen bij Premiumwereld! De karaffen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 24 stuks. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u altijd graag verder! U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. Van tevoren kunt u een gratis digitaal drukvoorbeeld aanvragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.

Meer lezen >

Meer lezen >