Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 22 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte glazen

Bedrukte glazen zijn perfecte relatiegeschenken! Iedereen heeft namelijk wel meerdere keren per dag een glas in zijn of haar handen. Glazen relatiegeschenken zijn er in vele soorten. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan de mooiste glazen. Of u nu op zoek bent naar bedrukte bierglazen voor in uw horecaonderneming of luxe bedrukte wijnglazen als relatiegeschenk: bij ons vindt u altijd een glas dat bij u past!

Meer lezen >

Glazen bedrukken

Alle glazen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden zodat u ervoor kunt zorgen dat uw bedrijf overal gezien wordt, zelfs als mensen een avond te diep in het glaasje kijken. Bedrukte glazen zorgen er niet alleen voor dat klanten uw bedrijf minder snel vergeten, maar geven ook een professionele uitstraling. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst.

Meer lezen >

Glazen met logo

Glazen met logo zijn perfect om weg te geven op beurzen en open dagen of om te gebruiken tijdens een leuk evenement bij een café of restaurant. Wanneer u uw bar, restaurant, hotel of onderneming in een nieuw jasje wilt steken, is het bedrukken van glazen met logo perfect om uw naamsbekendheid te vergroten. Natuurlijk kunnen de glazen met logo ook als luxe geschenk worden gegeven aan klanten en relaties.

Meer lezen >