Specialisatie

Gepersonaliseerde giftsets

banner

Gepersonaliseerde giftsets zijn uitermate geschikt geschikt om uw medewerkers en relaties te bedanken, aan te moedigen of uit te nodigen. Een giftset is een doosje met artikelen uit ons assortiment die we kunnen bedrukken met uw logo. Daarnaast zijn er nog talloze andere opties. Zo kunt u om het doosje van het artikel een bedrukte sleeve laten schuiven, het artikel doosje in laten pakken in cadeaupapier, een kaart met boodschap toevoegen en het doosje van de totale set bedrukken. Om het geheel persoonlijk te maken is het ook mogelijk de naam van de ontvanger op de artikelen, de sleeve en de kaart te drukken. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Hieronder staat stap voor stap uitgelegd welke mogelijkheden wij bieden en waar u rekening mee dient te houden.

Meer lezen >

Stappenplan

Tik op de afbeelding om te vergroten

Om u op weg te helpen met het samenstellen van uw giftset hebben wij een aantal stappen uitgewerkt. Als u er voor kiest een giftset door ons te laten maken zal onze klantenservice samen met u deze stappen doorlopen. Elke stap is namelijk van invloed op de prijs en levertijd.

Om u een idee te geven van de verschillende mogelijkheden hebben wij een folder gemaakt. In deze folder staan alle stappen nog eens rustig uitgelegd en staan enkele voorbeelden van giftsets voor onder andere thuiswerken, sporten, onboarding pakketten en nog veel meer.

Meer lezen >

Stap 1: Kies uw producten

Alles begint bij het selecteren van uw producten. Heeft u een speciale gelegenheid? Wij kijken graag samen met u naar passende artikelen. Het vullen van een giftset kan slechts met een beperkt gedeelte van ons assortiment. Niet alle artikelen die u op onze site vindt zijn hiervoor geschikt. Hieronder enkel artikelen om u een idee te geven van de beschikbare producten.

Meer lezen >

Stap 2: Personalisatie

Ieder product kan worden gepersonaliseerd. Afhankelijk van het materiaal van het product en de boodschap die u wenst te communiceren. Wij kunnen u adviseren over de meest geschikte techniek/item combinatie.

Meer lezen >
CO₂ gravering
Borduring
Zeefdruk transfer
Gehard glas met digitale print
Lichtgevend logo door laser gravering
Digitaaldruk rondom

Stap 3: Individuele naamprint

Een jubileum of een promotie is een memorabele gebeurtenis. Maak de geschenken daarvoor extra persoonlijk met individuele naamprints of tekst op product of sleeve. Hoe dit werkt? Simpel: we bieden individuele naamprint of zo genoemde variabele data print (VDP) aan op de meeste producten uit onze collectie. Wij kunnen u adviseren over de meest geschikte techniek/item combinatie.

Meer lezen >

Stap 4: Gepersonaliseerde sleeve

Ontwerp uw eigen full colour sleeve dat om de doosjes van de producten heen zit. Niet alleen zorgt het voor een oogverblindende look, u kunt de extra ruimte ook benutten om een specifieke boodschap mee te geven

 • Unieke, stijlvolle en gedenkwaardige verpakking
 • Ideaal voor uiteenlopende gift- momenten
 • Individuele naamprint mogelijk
Meer lezen >

Stap 5: Cadeaupapier

Cadeaupapier is essentieel bij het geven van een geschenk. U heeft de optie om dit belangijke detail te laten verzorgen voor uw klant. De ontvanger zal de extra moeite om er iets speciaals van te maken zeker weten te waarderen.

 • Kies uit verschillende motieven
 • Maakt het echt af!
 • Service die u 100% ontzorgt
Meer lezen >
Jingle Bells
Stars
Silver dots
Royal blue
Metallic Blue
Silver Swirl

Stap 6: Persoonlijke notitie

De eerstse indruk telt bij het openen van een gift box! U kunt producten en verpakking volledig personaliseren, laten we het afmaken met een persoonlijk begeleidend schrijven. Een eenvoudig ‘Bedankt’ -kaartje, een brief, een instructie notitie… De mogelijkheden zijn eindeloos.

U kunt het formaat kiezen en met ontwerpen beginnen! Mocht u daar hulp bij kunnen gebruiken, wij staan voor u klaar.

Meer lezen >

Stap 7: Gepersonaliseerde giftbox

Hoe u een geschenk overhandigt is vaak even belangrijk als het geschenk zelf. Dat maakt de persoonlijke gift sets de perfecte keuze voor de ultieme attente verrassing. Personaliseer de giftbox naar keuze.

 • Al vanaf 25 stuks
 • De finishing touch voor al uw campagnes
 • Service die u 100% ontzorgt
 • 3D digitale voorstellen
Meer lezen >

Stap 8: Toevoegingen

U heeft de perfecte geschenkset samengesteld, maar u wilt nog iets extra's toevoegen wat niet in ons standaard assortiment zit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen ook drukwerk, verzorgingsets en vele andere artikelen aanbieden buiten ons standaard assortiment.

Meer lezen >

Stap 9: Thuisbezorging

Uw order kan op een centraal adres worden aangeleverd. Een andere optie is gebruik te maken van individuele thuisbezorging. U levert de adreslijst aan en wij zorgen voor de rest. Levering wordt uitgevoerd door lokale posterijen. Wij houden u op de hoogte gedurende iedere stap van het afleverproces. Met thuisbezorging hoeft u zich geen zorgen te maken over:

 • Het regelen van en betalen voor een magazijn
 • Het verpakken en verzenden van alle gift boxes
 • Het afhandelen van retouren en inkomende zendingen
 • Het verstrekken van tracking informatie per gift box
Meer lezen >

Bent u enthausiast geworden over onze giftsets en wilt u een vrijblijvend voorstel ontvangen? Aarzel dan niet om contact met onze op te nemen. Wilt u liever alles nog eens rustig doorlezen, inspiratie opdoen en de mogelijkheden bekijken? We hebben het voor u overzichtelijk gemaakt in onze folder.