Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Sinaasappels

Bedrukte sinaasappels is een keer iets anders dan een bedrukte chocoladereep of snoep pot. Dit gezonde alternatief is makkelijk te pellen en rijk aan smaak. De sinaasappels worden vers geleverd en zijn dus ook maximaal een week houdbaar. Sinaasappels zijn rijk aan vitamine C en hierdoor erg gezond. Een sinaasappel is gemakkelijk te pellen door de schil in te snijden. Snij aan de boven- en onderkant van de sinaasappel een rondje in de schil. Tussen de rondjes maakt u sneetjes recht naar beneden, zodat u mooie partjes krijgt. Op deze manier kunt u de sinaasappel heel gemakkelijk pellen. Bedrukte sinaasappels zijn al vanaf 100 stuks te bestellen.

Meer lezen >

Sinaasappels bedrukken

De sinaasappels worden bedrukt met eetbare zetmeel pasta. De eetbare inkt veranderd niks aan de smaak van de sinaasappel. De eetbare inkt is goedgekeurd door officiële instanties, u kunt het vergelijken met de wijze waarop m&m's bedrukt worden. U kunt de sinaasappels in 1 kleur laten bedrukken. Bent u benieuwd hoe uw opdruk er op de sinaasappel uit komt te zien? Vraag dan gratis een digitale drukproef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Sinaasappels met logo

Staat u op een beurs of wilt u klanten een gezond tussendoortje meegeven? Een bedrukte sinaasappel is een originele manier om uw bedrijf te promoten. Als bedrijf laat je aan de omgeving zien dat het zich bezig houdt met een gezonde leefstijl en daarmee versterkt u het imago. Ook bij een (sport) evenement doen bedrukte sinaasappels het goed. Sporters willen graag een vullend en gezond tussendoortje, dus wat is daar beter voor dan een bedrukt stuk fruit? Naast bedrukte sinaasappels hebben wij ook bedrukte appels, peren en bananen in ons assortiment.

Meer lezen >

Meer lezen >