Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Peren

Bedrukte peren zijn een stuk fruit dat symbool staat voor een gezonde en duurzame relatie met uw klanten. De smaak van deze typisch Hollandse fruitsoort is sappig en zoet en hierdoor geliefd bij veel mensen. De bedrukte peren worden vers geleverd en zijn daarom beperkt houdbaar. U kunt deze ongeveer een week koel en droog bewaren. Onze peren worden alleen bedrukt. Dit geeft langer een mooi resultaat dan bijvoorbeeld het graveren. Bedrukte peren kunnen al vanaf 100 stuks besteld worden.

Meer lezen >

Peren bedrukken

Een peer is een erg kwetsbaar product. Wij gaan hier dan ook voorzichtig mee om. Onze peren worden bedrukt met eetbare zetmeel pasta. De inkt is goedgekeurd door officiële instanties. U kunt het vergelijken met de wijze waarop M&M's gedrukt worden. Uw ontwerp wordt in 1 kleur op de peer gedrukt. Bent u benieuwd hoe uw logo er op een peer uit komt te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale drukproef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Peren met logo

Peren met opdruk zorgen voor een positief imago van uw bedrijf, omdat u laat zien dat u om de gezondheid van mensen geeft. Door een gezonde snack te laten bedrukken met uw logo of een korte boodschap maakt u op een originele en verantwoorde manier reclame. Vooral op beurzen en (sport)evenementen zijn bedrukte peren een welkom promotiemiddel. Het sappige stuk fruit lokt de mensen naar uw stand. Met uw logo op de peer gedrukt onthouden mensen sneller uw bedrijf en zorgt u voor positieve naamsbekendheid!

Meer lezen >

Meer lezen >