Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte Appels

Bedrukte appels

Maak uw gasten, klanten en relaties blij met een bedrukte appel. U heeft de keuze uit een groene appel of een rode appel. Welke u ook kiest, met een bedrukte appel geeft u een gezond en verfrissend relatiegeschenk. Een bedrukte appel past perfect bij ieder bedrijf dat een gezond en duurzaam imago willen uitstralen. Onze fruitleveranciers leveren frisse en fruitige verse appels van uitstekende kwaliteit. De appels zijn in de koeling maar liefst tot wel 2 weken houdbaar. De bedrukte appels zijn al verkrijgbaar vanaf 100 stuks!  

Appels met logo 

Wij bedrukken appels met uw tekst of logo door middel van een eetbare pasta. Deze eetbare pasta is veilig om te eten, en is smaakloos. De inkt waarmee de appel bedrukt wordt is vergelijkbaar met de inkt waarmee m&m’s bedrukt worden. Een appel moet met de uiterste voorzichtigheid bedrukt worden. Uw logo of tekst wordt aangebracht op de appel door middel van een speciale druktechniek. De appel blijft hierdoor vers en onaangetast. De appel wordt met witte pasta bedrukt,  waardoor uw logo opvallend van de appel afsteekt. Uw logo zal dus zeker in het oog springen bij uw klanten of relaties. 

Bedrukte appels bestellen 

Wilt u uw bedrijf op een fruitige manier in de kijker zetten? Bestel dan bedrukte appels ! Bedrukte appels zijn perfect als weggever op bijvoorbeeld beurzen, feesten of een bruiloft.  Bedruk de appels met uw logo, tekst of trouwdatum. Het is een originele, gezonde en duurzame manier om op te vallen op evenementen. Verder zijn de bedrukte appels ook zeer geschikt voor tijdens een sportief evenement of op festivals. De bedrukte appels zijn daarnaast ook ideaal om in een mandje bij de receptie van uw bedrijf te leggen. Benieuwd hoe uw bedrukte appel er uit zou komen te zien ? Vraag dan nu een gratis digitale proefdruk aan!

 

Meer lezen >

Meer lezen >

Meer lezen >

Meer lezen >