Dit zeggen onze klanten

Zadelhoezen

Een zadelhoes zorgt ervoor dat het zadel van uw fiets droog blijft bij regen. In ons land regent het nogal vaak ineens, waardoor zadelhoezen altijd van pas zullen komen! Bij Fietstassenwereld vindt u een breed assortiment aan verschillende zadelhoezen in allerlei kleuren. De zadelhoezen kunnen op twee manieren gebruikt worden. De eerste optie is om de zadelhoes droog mee te nemen in uw tas of onder uw zadel. Wanneer het dan heeft geregend, pakt u de droge zadelhoes en zit u lekker droog. De andere manier is om juist bij droog weer het zadelhoesje op de fiets te laten zitten. Wanneer het dan geregend heeft, haalt u de natte zadelhoes eraf en dan zit u ook lekker droog.

Meer lezen >

De zadelhoezen kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of zelfgekozen tekst. Op het grote oppervlak van de zadelhoes zal uw gewenste opdruk goed zichtbaar zijn. Een zadelhoes met bedrukking is een promotieartikel dat zowel zichtbaar als handig is. Naast dat een zadelhoes uw zadel dus drooghoudt, is het ook een goede manier om als bedrijf in het oog te springen bij de beoogde doelgroep. Door de zadelhoezen te laten bedrukken, creëert u een uniek promotieartikel dat aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Benieuwd naar hoe de zadelhoezen eruit zullen komen te zien met uw gewenste bedrukking? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Zadelhoezen online bestellen

U kunt de bedrukte zadelhoezen makkelijk en snel online bestellen. Het bestellen van de zadelhoezen is zowel bedrukt als onbedrukt al mogelijk vanaf 25 stuks. Met de bedrukte zadelhoezen kunt u een grote doelgroep bereiken, zoals bijvoorbeeld bij een station of het winkelcentrum waar veel fietsen staan. Door de zadelhoezen met bedrukking hier uit te delen, zult u veel mensen bereiken. De bedrukte zadelhoes zal goed van pas komen bij de ontvangers. Uw logo zal bij veel mensen terecht komen, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >