Dit zeggen onze klanten

Bedrukte fietstassen

Wanneer u op de fiets uw boodschappen doet, zijn bedrukte fietstassen onmisbaar om al uw spullen in te vervoeren. Fietstassen zijn daarom in de eerste plaats erg functioneel, maar ze kunnen ook nog een andere functie hebben. Zo kunnen bedrukte fietstassen een perfecte manier van marketing zijn. Voor bedrijven met werknemers die gebruik maken van bedrijfsfietsen, of voor zelfstandige ondernemers die vaak hun fiets pakken is een bedrukte fietstas de perfecte manier om extra op te vallen. Bij Fietstassenwereld vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten fietstassen in allerlei maten. Zo hebben we dubbele, maar ook enkele fietstassen. Bedrukte fietstassen zullen altijd en overal zorgen voor extra zichtbaarheid en extra uitstraling.

Meer lezen >

Fietstassen bedrukken

De fietstassen kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam, bedrijfsgegevens of een zelfgekozen tekst. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren of full color. De fietstassen kunnen eenvoudig aan iedere bagagedrager bevestigd worden. Ook zijn de fietstassen handig af te sluiten met een klep of rits. Verder hebben de fietstassen een praktisch formaat, waardoor u al uw boodschappen of spullen comfortabel met de fiets van A naar B kunt brengen. Bent u benieuwd naar hoe de fietstassen eruit zullen komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Fietstassen online bestellen

U kunt de fietstassen makkelijk en snel online bestellen. Het bestellen van de fietstassen is al mogelijk vanaf één stuk. Zelfs wanneer uw fiets geparkeerd staat, zult u reclame maken doordat voorbijgangers uw logo op de fietstas zullen zien. Op een gemiddelde dag zullen zo al snel honderden mensen uw logo zien. Het laten bedrukken van fietstassen met uw logo is dus een leuke manier om te zorgen voor meer naamsbekendheid voor uw bedrijf! Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via de chat, mail of telefoon en we helpen u altijd graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >