Dit zeggen onze klanten

Fietslampjes

Fietslampjes zijn een handig en nuttig relatiegeschenk. De gemiddelde Nederlander is namelijk bijna dagelijks wel op zijn fiets te vinden. Vooral in de winter wanneer het veel donker is, maar ook in de avond en in de nacht zijn goede fietslampjes van essentieel belang. Zo bent u een stuk beter te zien voor andere weggebruikers en voorkomt u dat u een boete krijgt vanwege het ontbreken van fietsverlichting. Bij Fietstassenwereld vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten fietslampjes. De fietslampjes worden geleverd met een wit voorlicht en een rood achterlicht. Deze lampjes voldoen aan de Nederlandse wetgeving. De lampjes worden geleverd inclusief batterijen en kunnen gemakkelijk bevestigd worden aan uw fiets, tas of jas.

Meer lezen >

Fietslampjes bedrukken

De fietslampjes kunnen gepersonaliseerd worden door ze te laten bedrukken. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of zelfgekozen tekst. Met de gepersonaliseerde fietslampjes zorgt u voor extra zichtbaarheid in het verkeer en voorkomt u dat uw relaties een boete krijgen. De bedrukking wordt meestal bovenop de lampjes geplaatst, zodat deze goed zichtbaar is als men de fietsverlichting gebruikt. U vindt bij ons verschillende soorten fietslampjes, waardoor er altijd wel fietslampjes te vinden zijn die aansluiten bij uw wensen. Bent u benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de fietslampjes? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Fietslampjes online bestellen

De bedrukte fietslampjes kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. De fietslampjes zijn naast goede relatiegeschenken ook goede promotieartikelen door hun hoge zichtbaarheid. U kunt de bedrukte fietslampjes uitdelen op beurzen, evenementen of open dagen. Doordat de fietslampjes bruikbaar zijn en mensen vaak op de fiets onderweg zijn, is de zichtbaarheid van de fietslampjes enorm. De bedrukte fietslampjes zullen door veel mensen gezien worden, waardoor uw logo ook door veel mensen gezien zal worden. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >