Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Fietsbellen

Het geluid van een fietsbel is een duidelijk signaal dat iedereen herkent en waardoor u weet dat er een fietser langs komt. In de Wegenverkeerswet is opgenomen over welke voorzieningen een fiets moet beschikken en een fatsoenlijk werkende fietsbel hoort hier ook bij. Een fietsbel is een wettelijke eis die in het belang is van de veiligheid van fietsers en alle andere verkeersdeelnemers, zoals voetgangers en automobilisten. Wanneer u geen goed werkende fietsbel heeft, kunt u hier zelfs een boete voor krijgen. Bij Fietstassenwereld vindt u een ruim assortiment aan verschillende fietsbenodigdheden, waaronder de fietsbellen. Naast een verplichting is een fietsbel ook een vrolijk ding met een karakteristiek geluid. Fietsbellen met een speciaal ontwerp of bijzondere opdruk vallen op.

Meer lezen >

Fietsbellen bedrukken

Het is mogelijk om de fietsbellen te laten bedrukken zodat deze aansluiten bij uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of zelfgekozen tekst. Het bedrukken van fietsbellen met uw bedrijfsnaam of logo om de fietsbellen in te zetten als gepersonaliseerd cadeau voor uw relaties is een uitstekend idee. Zo kunnen uw zakelijke relaties hun saaie standaard fietsbel vervangen met uw gepersonaliseerde fietsbel. Bent u benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien op de fietsbellen? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Fietsbellen online bestellen

De fietsbellen met bedrukking kunnen makkelijk en snel online besteld worden. De fietsbellen kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf 25 stuks. De bedrukte fietsbellen zijn vrolijke promotionele artikelen die altijd in de smaak vallen bij uw relaties. De fietsbellen zijn geschikt voor verschillende doelgroepen, namelijk van jong tot oud. De fietsbellen met bedrukking zijn een leuke weggever in een goodiebag met promotiemateriaal voor op beurzen, evenementen of open dagen. Uw logo zal door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf ook zal toenemen. Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >