Dit zeggen onze klanten

Join The Pipe drinkflessen

Op zoek naar dé perfecte drinkfles om mee te nemen naar werk, sport of voor in de auto? Join the pipe flessen van Premiumwereld zijn ideaal om mee te nemen voor onderweg. Zo heeft u altijd een drinkfles bij en stimuleert het u om water te drinken. 2 liter water per dag drinken is nog nooit zo makkelijk geweest. Ontdek snel onze collectie en neem gerust contact met ons op bij vragen.  

Meer lezen >

Join the pipe bedrukken bij Premiumwereld

Voor een werkgever is een bedrukte join te pipe fles een perfect kado om aan de medewerkers te geven. Iedereen heeft namelijk wel een drinkfles nodig én kunt u ook nog eens ongemerkt u merknaam promoten. Elke keer als de join the pipe gebruikt wordt, zien andere mensen uw merk. Kies voor herbruikbare flessen en help mee aan het verminderen van plastic afval. Wist u dat de waterflessen tot in wel 5 kleuren bedrukt kunnen worden? 

Meer lezen >

Kies uw model join the pipe fles

Bij Premiumwereld bieden wij twee verschillende modellen van deze waterflessen aan: De Bogo en de Nairobi. De waterflessen onderscheiden zich door hun inhoud. Zowel de fles als de dop zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. De waterfles is volledig vrij van BPA en kan veilig in de vaatwasser worden gereinigd.  Kies een model wat goed bij u past en bestel ze eenvoudig op onze website. 

Meer lezen >

Waarom kiezen voor join the pipe?

De flessen van Join the Pipe staan bekend om hun voortreffelijke kwaliteit en elegante ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten, waardoor er voor iedereen een passende optie is. Daarnaast zijn ze voorzien van handige eigenschappen zoals lekvrije doppen en ergonomische vormen. De waterfles in combinatie met uw opdruk zal een zeer goede indruk achterlaten bij potentiële klanten of relaties. Binnen ons assortiment hebben we ook nog andere soorten drinkflessen. Denk zo aan waterflessen, thermofessen en heupflessen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten.

Meer lezen >