Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Heupflessen

Heupflessen zijn tegenwoordig een essentiële accessoire geworden voor avonturiers, reizigers en festivalgangers over de hele wereld. In de loop der jaren hebben heupflessen een opmerkelijke transformatie ondergaan, van simpele leren zakken tot elegante en praktische accessoires die de persoonlijke stijl van de gebruiker kunnen uitdrukken. Bij premiumwereld krijgt u de mogelijkheid om de heupflessen in verschillende kleuren te bestellen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.  

Meer lezen >

De voordelen van de heupflessen van premiumwereld

Heupflessen zijn klein van formaat en kunnen eenvoudig aan uw taille worden bevestigd met behulp van de riem. Hierdoor zijn ze zeer draagbaar en handig voor onderweg, of u nu aan het wandelen, kamperen, reizen bent of gewoon dagelijks gebruik maakt van uw heupfles. Door het gebruik van een herbruikbare heupfles in plaats van wegwerpflessen, draagt u bij aan het verminderen van uw ecologische voetafdruk en het bevorderen van een schonere en duurzamere planeet. Hierdoor zijn heupflessen niet alleen gunstig voor u, maar ook voor het milieu. 

Meer lezen >

Uw bedrijfsnaam op de heupflessen?

Bij Premiumwereld bieden we de mogelijkheid om het logo van uw bedrijf of een stukje tekst te laten bedrukken op de drinkflessen. Het grote voordeel hiervan is dat de gravure slijtvast is en gedurende de hele levensduur van het product goed zichtbaar blijft. Bovendien geeft het uw drinkfles een luxe en elegante uitstraling. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een heupfles zonder bedrukking. Onze heupflessen met logo zijn al verkrijgbaar vanaf 10 stuk!  

Meer lezen >

Op zoek naar een leuk presentje?

Onze heupflessen zijn leuke items die u kunt weggeven aan uw medewerkers of klanten. Ze worden atijd gebruikt en zijn handig om in huis te hebben. Naast heupflessen kunt u ook waterflessen, thermoflessen en flesjes water bij ons halen. Voor meer informatie over de heupflessen kunt u altijd contact met ons opnemen.  

Meer lezen >