Dit zeggen onze klanten

Drinkflessen met infuser

Bent u op zoek naar een drinkfles met een infuser? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Premiumwereld kunt u de voordelen ontdekken van drinkflessen met infuser! Deze vernieuwende flessen bieden zowel hydratatie als de heerlijke smaken van fruit, kruiden of thee. De infuser kan tevens ook dienen als koelelement door er ijsblokjes aan toe te voegen. Bekijk snel ons aanbod op de website. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.  

Meer lezen >

Wat zijn de voordelen van drinkflessen met infuser?

Verminder de hoeveelheid afval die u produceert door over te stappen op herbruikbare flessen. Of u nu thuis bent, op kantoor, aan het sporten bent of onderweg, neem de drinkfles overal mee naartoe! Voeg uw favoriete smaken toe aan het water en geniet van verfrissende combinaties zoals citroen en munt of aardbeien en basilicum. Bepaal zelf hoe uw water smaakt en blijf gehydrateerd op een heerlijke manier. 

Meer lezen >

Drinkflessen met infuser bedrukken

Nadat u uw keuze heeft gemaakt voor de gewenste drinkfles met infuser, bieden wij u de mogelijkheid om deze te personaliseren met een bedrukking. Onze drinkflessen met infuser kunnen bedrukt worden in maximaal 4 kleuren. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de fles rondom te laten bedrukken, dit is mogelijk in 1 kleur. Heeft u interesse om uw logo of website op de drinkfles met infuser te laten plaatsen? Laat ons uw wensen weten en wij sturen u geheel kosteloos en vrijblijvend een digitale drukproef toe. 

Meer lezen >

Bestel nu uw drinkfles met infuser

Wacht niet langer en bestel eenvoudig uw drinkfles met infuser op onze website. Bij ons zijn ze al te bestellen vanaf 25 stuks! In ons assortiment hebben we ook andere drinkflessen. Bekijk ook eens onze waterflessen, heupflessen en thermosflessen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.  

Meer lezen >