Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

BE O Bottle

De BE O bottle is de start van een nieuwe standaard. Deze waterfles is gemaakt van suikerriet restmateriaal in plaats van ruwe olie. Dat is erg goed voor de aarde doordat we olie laten waar het hoort, diep onder de grond. De fles is modulair, zodat deze minder ruimte inneemt en makkelijk schoongemaakt kan worden. Ondanks het suikerriet, smelt het artikel niet in de mond en ook niet in de vaatwasser. De fles is 100% recyclebaar en heeft een inhoud van 500 ml. Doordat suikerriet CO2 opneemt tijdens de groei, wordt er 300 gram CO2 per bottle opgenomen. 

Meer lezen >

BE O Bottle bedrukken

De BE O bottle kan bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of tekst. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. U kunt de BE O bottle natuurlijk ook onbedrukt bestellen. De BE O bottle is ontworpen en gemaakt in Nederland. Het materiaal van de fles is vrij van BPA en andere schadelijke stoffen. De fles zelf heeft geen plastic geur en smaak. De BE O bottle bestellen kan al vanaf 40 stuks.

Meer lezen >

BE O Bottle met logo

Bij Premiumwereld bestelt u makkelijk en snel de BE O bottle met bedrukking. Een bedrukte BE O bottle met logo is een origineel en maatschappelijk verantwoord cadeau voor personeel, klanten of relaties. Met de aanschaf van deze waterfles werkt u actief mee aan een duurzame wereld. Inspireer uw klanten op een verantwoorde manier en geef ze een BE O bottle. Op deze manier geeft u de boodschap van duurzaam leven door! Ook versnelt uw onderneming met de bedrukte BE O waterflessen de transitie naar het nieuwe, goede plastic. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. Ook kunt u gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aanvragen om te zien hoe uw design eruit komt te zien.

Meer lezen >

Meer lezen >