Dit zeggen onze klanten

Strandtassen

Strandtassen mogen niet ontbreken wanneer u een dagje naar het strand gaat. De strandtassen zijn ruim genoeg om voldoende strandartikelen te vervoeren, zoals zonnebrand, een strandlaken en wat drinken en eten. Ook beschikken de strandtassen vaak over een handig vakje aan de binnenzijde met een rits voor uw sleutel, wat geld of uw telefoon. Een strandtas maakt een dagje strand een stuk comfortabeler. Dit maakt de strandtassen perfect om in te zetten als relatiegeschenk. Bij Premiumwereld vindt u een breed assortiment aan draagtassen, waaronder de strandtassen. Hierdoor zal er altijd wel een strandtas te vinden zijn die past bij uw wensen of geschikt is voor uw doelgroep!

Meer lezen >

Strandtassen bedrukken

De strandtassen kunnen volledig naar uw wensen en in de huisstijl van uw bedrijf bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of een zelfgekozen tekst. De bedrukking kan geplaatst worden op één of twee zijden. Het laten bedrukken van strandtassen is een hippe manier van reclame maken voor de zomermaanden. Uw bedrukte strandtas zal niet alleen gezien worden op het strand, maar ook langs de boulevard zal uw logo gezien worden. Bent u benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien op de strandtassen? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Strandtassen online bestellen

U kunt de strandtassen eenvoudig en snel online bestellen. Het weggeven van een bedrukte strandtas zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties en/of klanten. Elke keer als de strandtas weer tevoorschijn wordt gehaald, zullen uw ontvangers positief aan uw bedrijf terugdenken. Ook zal uw bedrijfsnaam bij veel mensen terecht komen, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. De strandtassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Wanneer u nog eventuele vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >