Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 19 van 19 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 19 van 19 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Papieren tassen

Bedrukte papieren tassen zijn sterk, licht van gewicht en kunnen makkelijk meerdere keren gebruikt worden. De papieren tas is beter voor het milieu dan plastic tassen, doordat het papier gerecycled kan worden. Hierdoor zijn de tassen niet alleen handig in gebruik, maar ook goed voor het milieu! Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan papieren tassen in verschillende kleuren. Ook zijn de duurzame papieren tassen verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo hebben we grote en kleine papieren tassen en papieren tassen in A4 en A5 formaat. Hierdoor zal er voor iedereen een geschikte papieren tas tussen zitten die aansluit bij uw wensen!

Meer lezen >

Papieren tassen bedrukken

Alle papieren tassen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelfgekozen tekst. Er zijn meerdere mogelijkheden voor het bedrukken van de tassen. Zo kunt u ervoor kiezen om de tassen op meerdere zijden te bedrukken en in hoeveel kleuren u dat wil doen. Dit kan in 1 tot 4 kleuren. Bent u benieuwd naar hoe de papieren tassen eruit komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Papieren tassen met logo

Het bestellen van papieren tassen doet u makkelijk en snel bij Premiumwereld. De papieren tassen kunnen al bedrukt en besteld worden vanaf 50 stuks. De bedrukte tassen zijn ideaal om uit te delen op beurzen of evenementen. Zo kunt u er ook gemakkelijk andere producten in stoppen om uw bedrijf te promoten. Doordat veel mensen met uw bedrukte tas zullen rondlopen, zal uw logo door veel mensen gezien worden. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u altijd graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >