Dit zeggen onze klanten

Opvouwbare tassen

Bedrukte opvouwbare tassen zijn een goede vervanger voor de wegwerp plastic tassen. Opvouwbare tassen zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en kunnen vaker gebruikt worden dan een plastic tasje. De opvouwbare, lichtgewicht tassen kunnen eenvoudig opgevouwen worden tot compacte etuis, waardoor ze overal mee naartoe genomen kunnen worden. Kies daarom voor een opvouwbare tas in plaats van een plastic tasje! Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan draagtassen, waaronder de opvouwbare tassen. We hebben opvouwbare tassen in verschillende maten, uitvoeringen en kleuren. Wij hebben voor ieder budget een geschikte tas. Hierdoor zal er altijd een geschikte tas voor u of uw bedrijf tussen zitten!

Meer lezen >

Opvouwbare tassen bedrukken

Alle opvouwbare tassen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelfgekozen tekst. Tassen vallen erg op en zijn daarom perfect om te bedrukken. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Met de milieuvriendelijke opvouwbare boodschappentassen als relatiegeschenk laat u zien als bedrijf dat u geeft om het milieu. Uw bedrijf zal positieve aandacht krijgen, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zal toenemen. Benieuwd naar hoe de opvouwbare tassen eruit komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Opvouwbare tassen met logo

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel opvouwbare tassen met bedrukking bestellen. Het bestellen en bedrukken van de tasjes is al mogelijk vanaf 50 stuks. Boodschappentasjes met bedrukking zijn goedkope en effectieve reclame items, doordat de ontvangers overal waar ze naartoe gaan reclame maken voor uw bedrijf. Zet de opvouwbare tasjes daarom in op beurzen, evenementen en beurzen! Wanneer u nog vragen of specifieke wensen hebt, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn eenvoudig te bereiken op de chat, mail of telefoon en helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >